محتوای این مقاله
با این حال، این اغلب با خطرات سلامتی همراه است و پایدار نیست. منشا چای خامه ای مورد بحث است، اگرچه شواهد نشان می دهد که سنت خوردن نان با خامه و مربا در ابی تاویستوک در دوون در قرن یازدهم وجود داشته است. با این حال، وبسایت Foods of England بریدهای از روزنامههای قبلی به نام The Cornishman پنجشنبه 3 سپتامبر 1931 چای خارجی اصل (ص. 8) را پیدا کرد که از این عبارت به معنای امروزی آن استفاده میکرد. از طرفی چایی که به مدت چند ساعت سرد دم می شود همان مقدار آنتی اکسیدان چای داغ دارد.
جایگزین عالی بدون قند برای نوشیدنی های چای شیرین یا نوشابه های غیر الکلی خریداری شده در فروشگاه. دمنوش های گیاهی که به طور طبیعی فاقد کافئین هستند شامل چای بابونه، نعناع فلفلی، وانیل، زردچوبه، زنجبیل و عصاره میوه است. چای خارجی اصل این می تواند حاوی نت هایی از گل ها، میوه ها، نعناع، ادویه ها، گیاهان، شیرینی یا تلخی باشد. انواع مختلفی وجود دارد و انتخاب کاملاً به ترجیح شخصی شما بستگی دارد. بیشتر چای های سنتی حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی نیستند، اما سرشار از پلی فنول هستند.
خوب، اما آیا این دقیقا یک دستمال شستشو است؟
این به جای نوشیدن آب زیاد به کاهش چربی واقعی کمک می کند. اگرچه بسیاری هنوز ادعا میکنند که این تفاوتها را در مورد قرار چای خارجی اصل دادن مربا یا خامه روی کیک در ابتدا میدانند، چای خامهای سرو میشود و ابتدا در هر دو شهرستان خامهای و شیرین مینوشند. برای جلوگیری از چای تلخ، استاد چینی عجله ای برای قطع اکسیداسیون ندارد. در انواع سبز، درجه اکسیداسیون حداقل است، اگر این فرآیند را خیلی زود متوقف کنید، نت های تلخ چای خارجی اصل مزاحم خواهند بود. چای فیروزه ای، انواع سیاه، و شو پوئر معمولاً تلخی ندارند زیرا تخمیر قوی تر است. با مقداری عسل، چای سبز خاکستری، چای خارجی اصل قهوه ای یا حتی سیاه می شود.
هزینه پست و جابجایی
روش ارتدکس – این رایج ترین روش پردازش چای سیاه است. به این ترتیب برگ های چای با دقت بیشتری قرار می گیرند. پس از چیدن برگ ها، آنها را تا 18 ساعت در هوای گرم می گذاریم تا خشک شوند تا آب آن ها کم شود تا نرم و انعطاف پذیر شوند. سپس برگها را در دستگاه مخصوصی میپیچانند که به آرامی آنها را فشار داده و میپیچاند تا سلولها شکسته شوند چای خارجی اصل و فرآیند اکسیداسیون آغاز شود. این فرآیند ممکن است چندین چرخه طول بکشد، بسته به اینکه برگها چقدر بریده شده اند.
Char (tʃɑː) اسم
به همین دلیل است که اکثر چای های ژاپنی حاوی کلمه “چا” هستند. دمای چای تهیه شده به این روش هرگز آنقدر گرم نیست که باکتری ها را از بین ببرد و آب را برای نوشیدن ناامن می کند. اگر چای غلیظ، شربتی یا دارای رشته های طناب مانند به نظر می رسد چای خارجی اصل باید دور ریخته شود، اگرچه حتی بدون چنین نشانه هایی می تواند خطرناک باشد. اگرچه چای خارجی اصل چای سرد در انگلستان به اندازه سایر کشورهای اروپایی به طور گسترده مصرف نمی شود، این نوشیدنی در دهه 2000 محبوبیت چای خارجی اصل بیشتری پیدا کرد.
منبع: خرید انواع چای خارجی اصل درجه یک [بهترین قیمت]